ΑρχικήΝέαΜήνυση σε 4 άτομα για χρήση ηχομιμητικής συσκευής

Μήνυση σε 4 άτομα για χρήση ηχομιμητικής συσκευής

Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες Πυλαρινός Ιωάννης, Σαρχόσης Ιωάννης, Κωνσταντινίδης Σταύρος καθώς και ο Θηροφύλακας του Κυνηγετικού Συλλόγου Ξάνθης Βασίλας Παναγιώτης βρισκόταν σε εντεταλμένη υπηρεσία στην ευρύτερη περιοχή του οικισμού  Μάνδρας του Νομού Ξάνθης.

Στις 5:00 πμ  αντιλήφθηκαν την ύπαρξη μιας ηχομιμητικής συσκευής προσέλκυσης ορτυκιών σε λειτουργία.

Κατόπιν συνεργασίας των θηροφυλάκων και της λήψης των ενδεδειγμένων ενεργειών εντόπισαν 4 άτομα στην συγκεκριμένη περιοχή οι οποίοι κυνηγούσαν ορτύκια με την χρήση της συγκεκριμένης ηχομιμητικής συσκευής.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από τους ανωτέρω θηροφύλακες στα 4 άτομα ανευρέθηκε και κατασχέθηκε η ηχομιμητική συσκευή, οι άδειες θήρας, τα κυνηγετικά όπλα καθώς και 34 ορτύκια και υποβλήθηκαν οι προβλεπόμενες μηνύσεις.   

Τελευταία Νέα