Αθλητικό γεγονός Περιπέτειας και Αντοχής ROUT 100 MILES 2012

Αθλητικό γεγονός Περιπέτειας και Αντοχής ROUT 100 MILES 2012

Για 4η συνεχή χρονιά διοργανώνεται ο αγώνας                 RODOPI ULTRA TRAIL , για το λόγο αυτό ενημερώνουμε τα μέλη του Συλλόγου μας αλλά και γενικά τους συναδέλφους κυνηγούς, ότι, το χρονικό διάστημα 19 Οκτωβρίου (06:00 πμ) έως και 21 Οκτωβρίου (01:00 πμ) θα διεξαχθεί το αθλητικό γεγονός Περιπέτειας και Αντοχής ROUT 100 MILES στην περιοχή της Οροσειράς της Ροδόπης και συγκεκριμένα στις περιοχές Μέγα Ρέμα (Ανθηρό,Γιουμουρλού, Αλήκιοι, Λίμνη Πλατανοβρυσης)Δυτικά, από την Ζαρκαδιά, Οξιά, Σίλλη, Πρασινάδα, Αγία Βαρβάρα, Ποταμάκια, Λειβαδίτη, Αν΄ταλοφο, Ερύμανθο, Νότια και όλη την περιοχή που περικλειειται ανατολικά και βόρεια αυτών των ορίων (ρέματα Φαρασινού, Κρουσόβου) και μέχρι τα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα. Η περιοχή εκτείνεται στο Νομό Δράμας και συγκεκριμένα στα διοικητικά όρια του Δήμου Παρανεστίου.

Για την παραπάνω χρονική περίοδο, παρακαλούμε τους συναδέλφους κυνηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Σε όλη την περιοχή θα υπάρχουν ιδιωτικοί φύλακες θήρας προς ενημέρωση.

Γενικά για τον αγώνα

Το γεγονός αυτό θα απασχολήσει περίπου 100 συμμετέχοντες  αθλητές και πάνω από 150 εθελοντές ενώ αρκετά οχήματα θα κινούνται κατά μήκος των δόμων που διασχίζουν την εν λόγω περιοχή. Πρόκειται για έναν λαϊκό αγώνα ορεινής υπεραντοχής, όπου οι δρομείς αθλητές θα προσπαθήσουν να καλύψουν τρέχοντας μια απόσταση 164 χιλιομέτρων, ακολουθώντας σηματοδοτημένα μονοπάτια, κινούμενοι διαρκώς ημέρα και νύχτα.

Συμμετοχή και μελών του Κυνηγητικού Συλλόγου Ξάνθης

Στον αγώνα συμμετέχουν 2 μέλη ως αθλητές και περισσότερα από 20 ως εθελοντές.