Πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Συλλόγου (Videos)

Πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Συλλόγου (Videos)

Την ετήσια γιορτή τους είχαν το Σάββατο είχαν οι κυνηγοί του Συλλόγου Ξάνθης. Στο κέντρο Διογένης βρέθηκαν περισσότερα από 600 μέλη του Συλλόγου οι οποίοι διασκέδασαν και αντάλλαξαν απόψεις.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Συλλόγου κύριος Καραγιάνης σημείωσε «μέσα στις δύσκολες στιγμές που περνά η πατρίδα μας, ο σύλλογος μας συνεχίζει να προσπαθεί να φέρει σε πέρας την αποστολή του. Διότι στις μέρες μας το κυνήγι δεν αποτελεί προνόμιο των λίγων αλλά είναι δραστηριότητα των  πολλών. Με δεδομένο αυτό θα πρέπει να είμαστε εξαιρετικά προσεχτικοί όσο αφορά την περιβαλλοντική ισορροπία.

Και κλείνοντας ανέφερε «με γνώμονα ότι το κυνήγι αποτελεί παράδοση αναλαμβάνουμε την ευθύνη να το διατηρήσουμε και προπαντός να το κληροδοτήσουμε στις επόμενες γενιές πάντα με την Ηθική»

Στην εκδήλωση παραδόθηκε και το αυτοκίνητο της κλήρωσης , κύριο Επιτρόπου. Την παράδοση έκανε ο Αντιδήμαρχος κύριος Φανουράκης και ο οποίος στην ομιλία του τόνισε πως σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς η κοινωνία χρειάζεται δραστήριους συλλόγους όπως ο Κυνηγητικός.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Ξάνθης κύριος Στυλιανίδης o οποίος στην ομιλία του αφού ευχήθηκε τους κυνηγούς σημείωσε πως θα πρέπει να συνεχίσουν αυτή την προσπάθεια του Συλλόγου. Παρόν ήταν και ο Αντιπεριφερειαρχης κύριος Καραλίδης που επισήμανε πως το δάσος είναι το σπίτι των θηραμάτων και οι κυνηγοί πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί και αναφέρθηκε στις δύο φωτιές που είχαμε στην ορεινή περιοχή και μάλιστα χειμώνα.

Ο Βουλευτής Ξάνθης Α.Κοντός έστειλε τους χαιρετισμούς του αφού ο ίδιος βρίσκεται στην ορεινή Ξάνθη με τον Πρόεδρο της ΠΑΣΕΓΕΣ.

Τέλος ο Σύλλογος τίμησε το Γραμματέα του Συλλόγου για την πολυετή προσφορά και του ευχήθηκε και τα χρόνια πολλά αφού είχε σήμερα τα γενέθλια του


Τα τυχερά νούμερα της Λαχειοφόρου αγοράς
Ταξίδι: 3579
Καραμπίνα κερδίζουν τα νούμερα: 316 (πρόσκληση εισόδου), 3179, 4342, 4689, 9220, 2530, 9307, 9074, 3368, 1979, 6402, 11780, 9985