Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Κυνηγετικού Συλλόγου Ξάνθης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Κυνηγετικού Συλλόγου Ξάνθης

Στην καθιερωμένη εκδήλωση του ετήσιου χορού προχώρησε το Σάββατο το βράδυ 27 Ιανουαρίου  όπως ήταν ήδη γνωστό, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ξάνθης. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Δήμαρχοι Ξάνθης Χ. Δημαρχόπουλος, Τοπείρου Θ. Μίχογλου και Αβδήρων  Γ. Τσιτιρίδης,  ο Αντιδήμαρχος Αβδήρων Δ. Γαρούφας, ο Αντιδήμαρχος Τοπείρου  Αθ. Λουκμακιάς, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Μιχάλης Αμοιρίδης, ο Πρόεδρος της ΣΤ ΚΟΜΑΘ κ. Ιωάννης Πολυχρόνης μαζί με το μέλος του ΔΣ     κ. Ιωάννης Γεωργιάδης ,  καθώς και πλήθος κόσμου.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν από τον Δήμαρχο Ξάνθης τέσσερις παλαιοί κυνηγοί, οι: Ε. Σερραίος, Π. Χόχολης, Χ. Κιολεΐδης, Π. Τσιλιγγίρης, , ενώ από την πλευρά του ο Σύλλογος τίμησε για την βοήθεια και την προσφορά τους τόσο τον Δήμαρχο Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδη όσο και τον Δήμαρχο Τοπείρου Θωμά Μίχογλου, αλλά και τους επαγγελματίες Η. Πάλλα και Ν. Πετράκο, οι οποίοι εδώ και δεκαετίες στηρίζουν τόσο το κοινωνικό έργο του Κυνηγετικού Συλλόγου όσο και τις διάφορες εκδηλώσεις του.

Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο ο Δήμαρχος Ξάνθης όσο και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Μιχάλης Αμοιρίδης καθώς και οι Δήμαρχοι Αβδήρων και Τοπείρου κατά τους χαιρετισμούς που απηύθυναν προς τους παρευρισκόμενους , εξήραν το έργο και τις προσπάθειες που καταβάλει ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ξάνθης, τονίζοντας ιδιαίτερα το φιλοπεριβαλλοντικό και φιλοθηραματικό τους έργο